Matematik

Udregn

25. september 2011 af m3ntori (Slettet)

2 2/2+10 5/27+ 5 2/3 = 

25 7/8/6 3/5=

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

I den første lægger man brøkerne sammen ved at forlænge til deres fællesnævner

Hvis der i 2) menes (25 7/8) / (6 3/5) , dvs en kvotient mellem to blandede tal, laver man de blandede tal om til uægte brøker og foretager så brøkdivisionen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2011 af mette48 (Slettet)

2 2/2+10 5/27+ 5 2/3 =   forlæng alle brøkerne til 54-dele, læg tællerne sammen. læg de hele tal sammen

25 7/8/6 3/5=  skriv opgaven ordentligt


Skriv et svar til: Udregn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.