Matematik

Nulreglen til at bestemme nulpunkter for følgende funktioner!

25. september 2011 af lover123 (Slettet)

Kære Alle

 

Har brug for en hjælpende hånd til at forstår fremgangsmåden i den opgave

-benyt nulreglen til at bestemme nulpunkter for følgende funktioner

a) f(x) = 3(x-5)(x+1)

b) g(x) = 2x2-8x

c) h(x) = x3-4x

 

???


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. september 2011 af Formelsamling (Slettet)

søg efter en video her på sp hvor nulreglen bliver forklaret .. 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

a) Undersøg, hvilke værdier af x, som gør at hver af parenteserne resulterer i 0 .

b) g(x) kan skrives g(x) = 2·x·(x - 4) , hvor nulreglen kan anvendes .

c) h(x) kan omskrives til h(x) = x·(x2 - 4) , hvor nulreglen igen kan benyttes .


Brugbart svar (2)

Svar #3
25. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Nulreglen for et produkt siger, at et produkt er nul, hvis og kun hvis en eller flere af produktets faktorer er 0 .


Skriv et svar til: Nulreglen til at bestemme nulpunkter for følgende funktioner!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.