Matematik

Bestem y - Lineær

25. september 2011 af matematiklytter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..

Jeg kunne godt tænke mig, at få en forklaring på denne opgave

Opgave: En linje har hældningen 3 og går gennem punkterne (3,4) og (5,y). bestem y

Nogle som har et forslag?

på forhånd tak!

.....

Skal jeg bruge formlen (y1-y2) = a(x1-x2) til, at finde y2 med?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Ja.


Svar #2
25. september 2011 af matematiklytter (Slettet)

4 – y = 3 *(3-5)
4 – y = 9 – 15
4 – y = - 6
4 – 4 – y = - 6 – 4
-y = - 10

-y/(-y) = -10/(-y)
y = 10
???

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Korrekt.


Svar #4
25. september 2011 af matematiklytter (Slettet)

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Bestem y - Lineær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.