Matematik

ligninger

27. september 2011 af nammow (Slettet) - Niveau: 8. klasse

5(2a + 2) -6a =

 

hvordan regner jeg det stykke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2011 af Walsh (Slettet)

ganger ind i parantesen 

10a+10-6a > 4a+10


Svar #2
27. september 2011 af nammow (Slettet)

tak, hvad så med den her brøk ? 16 1/5 + 5 9/10 = 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2011 af Tuppers (Slettet)

Går ud fra, at du har skrevet en blandet brøk, du skal finde fælles nævneren, hvilket du gør ved at gange de to nævnere og så gange tællerne, med samme tal som du gangede nævneren med, herefter kan du bare forkete brøken til det lavest mulige. Dog er denne her ret nem og du kan gange den første brøk i tæller og nævner med to og få 2/10, hvorefter du kan lægge dem sammen.

16 2/10 + 5 9/10 = 21 11/10 = 22 1/10.


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.