Matematik

procent

28. september 2011 af Vashan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

hvordan finder man 3 dage af 365 dage i procent

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

(3/365)·100%


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2011 af mathon

 

            3,65 dage = 1%

            1 = (1/3,65) %/dag

            3 dage = (3 dage) · 1 = (3 dage) · (1/3,65)  %/dag =  0,822%                 

 


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.