Matematik

Beregn værdien

02. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Beregn værdien for hvert af udtrykkene, når ;

 a = -5

b = 4

1) 2a - b = ?

2) 3a + b= ?

3) a2 + b : 2 = ?

Hjælp?!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2011 af PeterValberg

1) 2·(-5) -4 = -10 - 4 = -14

så kan du vist godt klare resten selv :-)
du skal jo bare indsætte værdierne for a og b

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
02. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Ja, jeg er bare utrolig dårlig til det med minus og plusse! når man skal ændre fortegn! :D

 


Skriv et svar til: Beregn værdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.