Matematik

Nogen der kan hjælpe mig

02. oktober 2011 af vidensøger123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej..

Jeg har problemer med andengrads ligninger, da jeg netop kun er blevet undervist i det en gang. Og skal nu til at afleverer en matematik aflevering.

 

eksp. x- 3x+ 2=0 ????????????


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Beregn først diskriminanten d , og benyt så rodformlen, hvis d ≥ 0 .


Svar #2
02. oktober 2011 af vidensøger123 (Slettet)

Jeg har lært at der var tre led og de tal værdier skulle jeg sætte ind i denne formel d=b2 -4ac

og dernæst skulle jeg sætte diskriminanten i den anden formel: x=b±√d / 2a

men når jeg så når til det punkt går jeg helt i stå.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Beskriv her i detaljer, hvad du gør.


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.