Matematik

Tegn Linjer i kordinatsystem?

04. oktober 2011 af Lasseleth96 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Tegn linjer i et kordinatsystem synes jeg normalt er pisse nemt (efter forskrifter).

Jeg skal lave 3 linjer. En af dem er nem den har forskriften: y=2x+7

Men de to andre ser sådan her ud og forstår dem simpelthen ikke??

m: y+2x=11

n: 2y-x=2

 

Nogen som kan hjælpe mig her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

isoler y


Svar #2
04. oktober 2011 af Lasseleth96 (Slettet)

På 9.klasse's sprog :)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

Flyt x'erne over så y står alene, herefter har du to lineære funktioner


Svar #4
04. oktober 2011 af Lasseleth96 (Slettet)

Hvad så når der står 2y?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

m: y+2x=11              træk 2x fra på begge sider

n: 2y-x=2                 læg x til på begge sider og del derefter med tallet foran y i alle led


Skriv et svar til: Tegn Linjer i kordinatsystem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.