Matematik

Hjælp!! Bestem en ligning for l og m

09. oktober 2011 af Julie017 (Slettet)

Opg. 70 

To linjer l og m skærer hinanden i punktet (2,5). Linjen l er parallel med linjen y=3x-17. Linjen m går gennem punktet (7,-3)

a) Bestem en ligning for l. 

b) Bestem en ligning for m. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2011 af mathon

 

                a) Bestem en ligning for l.

                             y - 5 = 3(x-2)

                b) Bestem en ligning for m     

                             (y-y1) / (x-x1) = (y2-y1) / (x2-x1)

                             (y-5) / (x-2) = (7-5) / (-3-2) ......

             


Svar #2
09. oktober 2011 af Julie017 (Slettet)

Mange tak

 


Skriv et svar til: Hjælp!! Bestem en ligning for l og m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.