Matematik

Hjælp mig med at besteme k

10. oktober 2011 af kamal22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem k således at funktionen   f(x)=2x3+4x2-kx

Har lokalt maksimum for x = 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2011 af mathon

ekstremum kræver
                                        f '(2) = 0


Svar #2
10. oktober 2011 af kamal22 (Slettet)

ved det så se at k = 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2011 af mathon

 

                     f '(x) = 6x2 + 8x - k = 0

                     f '(2) = 6·22 + 8·2 - k = 0

                   


Skriv et svar til: Hjælp mig med at besteme k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.