Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Find MRTS

10. oktober 2011 af Haider7

 

En virksomhed producerer output på baggrund af produktionsfunktionen:
Q = K + L
hvor K er anvendelsen af kapital, og L er anvendelsen af arbejdskraft.
Virksomheden antages endvidere at have følgende totalomkostninger:
TC = wL + rK, hvor prisen på kapital er 10 (r = 10) og prisen på arbejdskraft er 5 (w=5).

Find MRTS (marginal rate of technical substitution???

MRTS angiver jo i hvilken forhold to inputfaktorer (arbejdskraft og kapital) kan substituere hinanden, mens outputtet holdes konstant - forbliver uændret... 


Brugbart svar (2)

Svar #2
10. oktober 2011 af Walras

Kig i din gamle tråd.


Svar #3
11. oktober 2011 af Haider7

Jeg har fået MRTS til -1, ved at udregne MPL og MPK og dividere dem med hinanden,,


Brugbart svar (2)

Svar #4
11. oktober 2011 af Slackie (Slettet)

Walras styrer i teoretisk økonomi !


Brugbart svar (2)

Svar #5
11. oktober 2011 af Walras

#3 Præcis.


Skriv et svar til: Find MRTS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.