Matematik

HJÆLP!! reducer følgende udtryk...

11. oktober 2011 af anne534 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er i søde og hjælpe mig med den her!??

A=3√3*6√3


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2011 af mathon

 

               31/3·31/6 = 31/3+1/6 = 32/6+1/6 = 33/6 = 31/2 = √(3)

 


Svar #2
11. oktober 2011 af anne534 (Slettet)

tak:-)


Skriv et svar til: HJÆLP!! reducer følgende udtryk...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.