Matematik

Hjælp.. procent :)

11. oktober 2011 af Smukke007 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa 

Jeg er brug for hjælp. Hvordan renger man procent ud?

Hvad er den månedlige husleje når bolskring (på 15%) er trukket fra?

Husleje UDEN boligsikring er trukket fra: 2760 kr.

 

Tak for hjælpen på forhånd :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2011 af Krabasken (Slettet)

15% af et tal = 15/100 af tallet


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2011 af mathon

    85% af huslejen udgør 2760 kr

    huslejen udgør ((2760 kr) / 85) ·100 = (2760 kr) / 0,85 = 3247,06 kr

  


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2011 af mathon

          

              "Husleje UDEN boligsikring er trukket fra: 2760 kr"     er en elendig sætning


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Husleje UDEN boligsikring er trukket fra: 2760 kr

boligsikring 15% af 2760 kr =15*2760/100 kr

husleje når bolskring (på 15%) er trukket fra 2760 kr - 15*2760/100 kr


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. oktober 2011 af mathon

nåh ja: jeg skal lære at læse lidt langsommere...

og
         husleje når boligskring (på 15%) er trukket fra (2760 kr) · 0,85 =


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. oktober 2011 af Krabasken (Slettet)

# 3

 

Ja-ja

 

Godt ord igen -

 

Vi er da flere, der godt kan forstå, hvad der menes ... 

 

Se fx. # 4


Skriv et svar til: Hjælp.. procent :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.