Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Find prisfaktorforhold

11. oktober 2011 af Haider7

 

En virksomhed producerer output på baggrund af produktionsfunktionen:
Q = K + L
hvor K er anvendelsen af kapital, og L er anvendelsen af arbejdskraft.
Virksomheden antages endvidere at have følgende totalomkostninger:
TC = wL + rK, hvor prisen på kapital er 10 (r = 10) og prisen på arbejdskraft er 5 (w=5).

find det relative prisfaktorforhold??

Er dette forholdet mellem pris på kapital og arbejdskraft: w/r??


Skriv et svar til: Find prisfaktorforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.