Matematik

Procent- og rentesregning

21. oktober 2011 af matematiklytter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej igen!

• Hvad finder vi, når vi finder k1?

Ved, at regne sig frem til k1 finder man den nye pris, som er blevet udregnet af k0.

Hvad finder vi, når vi finder k0?

Jeg mangler, at finde svaret på hvad man finder, hvis man finder k0?

Nogle, som har et bud?

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2011 af AskTheAfghan

   K = K0·(1+r)n      er fuldstændig det samme som

f(x) =  b ·   a   x


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2011 af PeterValberg

Jeg antager at du henviser til kapitalfremskrivningsformlen:

K1 = K0·(1 + r)n

K0 er startkapitalen (det oprindelige)

n er antal terminer

r er rentefoden

K1 er kapitalen efter n terminer

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. oktober 2011 af PeterValberg

se eventuelt denne glimrende video: http://youtu.be/RJZj0R6PdT0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
21. oktober 2011 af matematiklytter (Slettet)

#2 Jeg er ikke lige helt med, jeg skal bare formulere noget skrivligt. Der behøves vidst ikke udregninger/formler.

Jeg skal bare forklare, hvad jeg finder, når jeg finder k0, men k0 er jo allerede startskapitalet?


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. oktober 2011 af PeterValberg

#4 se den video, jeg henviser til i #3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
21. oktober 2011 af matematiklytter (Slettet)

Rigtig godt link! Men det får man stadig ikke rigtig videre, sorry to say..

Altså når man finder k0, finder man vel bare sin begyndelsesværdi?

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. oktober 2011 af PeterValberg

jeps

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
21. oktober 2011 af matematiklytter (Slettet)

Tak,!

 


Skriv et svar til: Procent- og rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.