Kemi

HJÆLP! OPGAVEAFLEVERING IMORGEN!

23. oktober 2011 af popcorn81 (Slettet)

Hej.

Jeg har fået en fysikrapport for, hvor man skal beregne sukkerindholdet i en cola, åbenbart udfra en ligning:

 

0.004*x+0.985;R2=0.9524

Ligningen er taget udfra en graf som jeg selv har lavet.

x= Mængde sukker i vandet

Y= denisiten

Ville bare høre om der nogen som kunne hjælpe mig med at beregne ligningen, da jeg ikke er særlig god til ligninger? :(

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

Har du densiteten af colaen?


Svar #2
23. oktober 2011 af popcorn81 (Slettet)

ja?

 


Svar #3
23. oktober 2011 af popcorn81 (Slettet)

det er 1,03


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

Så siger du 0.004*x+0.985 = 1,03 og isolerer x.


Svar #5
23. oktober 2011 af popcorn81 (Slettet)

hvad vil det sige at isolerer x?


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

At du får x til at stå for sig selv. I dette tilfælde:

0,004*x+0,985 = 1,03 <=> 0,004*x = 1,03 - 0,985 <=> x = (1,03 - 0,985) / 0,004


Svar #7
23. oktober 2011 af popcorn81 (Slettet)

hvorfor skal man tilsidst dividere med 0,004?

Altså jeg ved den er ligningen, men hvorfor dividerer?


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. oktober 2011 af KamillapigenXD (Slettet)

fordi for at få den væk fra siden med x skal du divider den da den er ganget ind ;D

og det du gør på den ene side skal du også gøre på den anden :D derfor dividerer :D


Svar #9
23. oktober 2011 af popcorn81 (Slettet)

ok tusind taak for din hjælp.

Nu forstår jeg det meeget bedre.


Skriv et svar til: HJÆLP! OPGAVEAFLEVERING IMORGEN!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.