Matematik

9. kl Mundtlig Eksamen

04. juni 2005 af Sacht (Slettet)
Hej alle sammen!
Jeg skal op her på torsdag (d. 9 Juni)
til mundtlig matematik og jeg er ikke helt sikker på hvad jeg kan komme op i! Jeg har hørt at det er inden for emnet geometri? Det har alle mine venner hvert fald været oppe i både i år og sidste år!

Jeg er ikke den skarpeste til matematik så det ville være fedt at få at vide lidt om hvordan det kommer til at forgå og hvad man nogenlunde kan komme op i, altså så jeg kan forberede mig ordentligt for det er lidt svært bare at øve sig til alt og da de fleste af jer her inde højstsandsynligt har være oppe for op til flere år siden siden så burde i vel vide det... går jeg ud fra! tak på forhånd!

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2005 af ¤Christina¤ (Slettet)

Hejsa...

Ved dog ikke hvad du kan komme op i, vil tro det er sådan forskelligt fra klasse til klasse... men har I ikke opgivet nogle forskellige ting?!

Men det foregår sådan at dig og en ven (hvis du skal arbejde sammen med en), trækker et spørgsmål-med nogle forskellige opgaver, som I så skal løse og svare på. Så sidder I og snakker om det og regner, mens der også sidder andre elever derinde, så går censor og lærer rundt, og spørger hvad I finder ud af..
Sådan foregik det hvert fald dengang jeg var oppe i 9. klasse.

Håber det hjælper.

Christina

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

#1

Ja, korrekt.

Lærer og censor går frem og tilbage mellem grupperne og kigger på; eller spørger, hvordan i har fundet ud af resultatet etc.

Da jeg var oppe for 2 uger siden var der nogle opgaver omkring rente og økonomi.

Skriv et svar til: 9. kl Mundtlig Eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.