Matematik

Ligninger, hjælp!

26. oktober 2011 af Streepz (Slettet)

Hej! :-)

Jeg skal have hjælp til at løse et par ligninger, og så har jeg også et spørgsmål, som omhandler brøker.

a) 3a + 4 + 8a - 2 =
b) a - 7 + 3 - 4a =
c) (x+5) + (x-3) =
d) - (2x + 4) =

Hvordan forkorter jeg en brøk, hvis tallene er ulige? Fx 15/35


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

Det er ikke ligninger? medmindre der står 0 eller noget andet på højresiden, men brøken deler du både nævner og tæller med 5


Svar #2
26. oktober 2011 af Streepz (Slettet)

Okay, hvad hvis det er 13/33?


Skriv et svar til: Ligninger, hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.