Matematik

sos Givet funktionen f(x)=-x^2+3x.

27. oktober 2011 af deni0932 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Givet funktionen f(x)=-x^2+3x.
Benyt tretrinsreglen til at bestemme f^' (x)
Beregn herefter f(2)  og f'(2)og forklar hvad hvert af disse 2 tal fortæller om grafen for f(x


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2011 af mathon

 

       ...kender du ikke tretrinsreglen?

     


Svar #2
27. oktober 2011 af deni0932 (Slettet)

Nej :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2011 af mathon

       1)
                   f(xo+h) - f(xo)
       2)
                   (f(xo+h) - f(xo)) / h

       3)
                   limes  (f(xo+h) - f(xo)) / h = f '(xo)
                   h->0

 


Svar #4
27. oktober 2011 af deni0932 (Slettet)

kan du ikke forklar hvad du gør?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2011 af hansiboy1 (Slettet)

pølsemad


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. oktober 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:tretrinsreglen_19.doc

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. oktober 2011 af mathon

    f '(xo) angiver funktions vækst når x = xo


Skriv et svar til: sos Givet funktionen f(x)=-x^2+3x.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.