Matematik

Lineær funktion bestem værdimængden

27. oktober 2011 af thefizk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej derude. hvad betyder f(2)=2 ?

Jeg har lært om f(x)=ax+b og alt det, men hvad betyder det når der står et tal i stedet for x. ???

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Det betyder at du skal sætte tallet ind og regne værdien ud

f(x)=4x+5

f(3) = 4*3 +5=12+5=17


Svar #2
27. oktober 2011 af thefizk (Slettet)

det er fordi min opg lyder således:

om en lineær funktion f med Dm(f)=[-4;8] oplyses følgende:

f(3) = 2 og f(7) = -1

Bestem værdimængden Vm(f)
 

men må lige spørge min lærer :D


Skriv et svar til: Lineær funktion bestem værdimængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.