Matematik

Integration

29. oktober 2011 af turk89 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg får følgende at vide: 0s∫(H · r)ds = T og 0s∫(r)ds = 2 · A.

Hvordan kan man så komme frem til, at H = T/(2 · A)?

Hvad bogstaverne står for er i denne sammenhæng underordnet.

Tak på forhånd.


Svar #1
29. oktober 2011 af turk89 (Slettet)

Problemet er løst. :-)


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.