Matematik

Accelerationen i trekant.

29. oktober 2011 af sofieepigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et legeme, der glider ned ad et skråplan, har en acceleration, der afhænger dels af skråplanets hældnigsvinkel v, dels af gnidningsmodstanden mellem legemet og skråplanet.

Accelerationen a er bestemt ved

a= 9,816* (sinv - m * cosv) hvor m er mål for gnidningsmodstanden.

Bestem accelerationen i følgende tilfælde:

1) v= 16 og m= 0,2

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt værdierne for v og m og beregn a.  Det burde da ikke volde nogen problemer.


Svar #2
29. oktober 2011 af sofieepigen (Slettet)

ok tak


Skriv et svar til: Accelerationen i trekant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.