Matematik

Lav en tabel over funktionsværdier.

01. november 2011 af selinehansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg har svært ved at forstå denne opgave

betragt funktionen med forskrift:

f(x) = x^3 - 6x^2 +8x +1

a) tegn grafen for funktionen

b) lav en tabel over funktionsværdier

c) løs hver af ligningerne f(x) =0,  f(x)=3 og f(x)=7


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2011 af mette48 (Slettet)

b) lav et "sildeben" hvor du indsætter x værdier, beregner den tilsvarende funktionsværdi og sætter den ind i skemaet.


Skriv et svar til: Lav en tabel over funktionsværdier.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.