Matematik

HJÆLP!! mat differentialregning!?

02. november 2011 af heeeeejjj (Slettet)

Hej alle!

Er igang med denne opgave, og er virkelig i tvivl om hvordan den skal løses, ved at jeg skal differentiere men ikke hvordan.. :s

Opgave 1009: Linjen y=-2x-5 er tangent til parablen y=x^(2)-6x+p. Bestem tallet p

btw så er opgaven fra gyldendals gymnasiematematik b2 (den grønne) :)
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

Find y' og løs ligningen y' = -2 .

Til sidst indsætter du x og y i ligningen for parablen og isolerer din ubekendte p .


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er den samme opgave, du har kørende fra i går i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1095247 , hvor du også har fået hjælp. Der er ingen grund til at oprette en ny tråd med den samme opgave. Fortsæt i stedet diskussionen i den oprindelige tråd.


Svar #3
02. november 2011 af heeeeejjj (Slettet)

jamen kan folk så godt se den, altså udover dem der har svaret?? har bare virkelig problemer med denne opgave


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hver gang, der skrives et indlæg i tråden, "bumpes" indlægget til toppen af listen over aktive tråde, så hvis du selv skriver et indlæg, hvori du beskriver, hvad du ikke forstår i de foregående indlæg, kommer tråden op til toppen igen og bliver "synlig".


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. november 2011 af Krabasken (Slettet)

Prøv at se den anden tråd -


Brugbart svar (2)

Svar #6
02. november 2011 af frukælderloft (Slettet)

.


Skriv et svar til: HJÆLP!! mat differentialregning!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.