Fysik

Beregning af nye spænding ?

04. november 2011 af Technology (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Vi får opgivet at vi skal beregne spændingen gennem resistorerne, men der er ikke oplyst nogen strømstyrke, kan nogen venligst hjælpe - evt med en formel?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

Hvad kender du?


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. november 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

Kender du effekten P?:

U = RI <=>  I = U/R

P = U*I = U^2/R  <=>  U = sqrt(R*P)


Skriv et svar til: Beregning af nye spænding ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.