Matematik

reducer opgave og ligning

06. november 2011 af lololol (Slettet)

 4x/3=(x+18)/3  og  8-3(7-4)+6-2(6-5=

jeg har ikke den fjerneste anelse om hvordan jeg skal løse dem, er der nogen der har en løsning med forståelige ord? :-) på forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang med 3 i den første ligning og reducer.

Regn parenteserne ud først i den anden. Skriv udtrykket korrekt, da der mangler parenteser.


Svar #2
06. november 2011 af lololol (Slettet)

i opgaven sår der ; 8-3(7-4)+6-2(6-5) = 


Skriv et svar til: reducer opgave og ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.