Matematik

Ligning.

06. november 2011 af HaderMatematik (Slettet)

Hej

 

 

Nogle der kan hjælpe mig med, at regne denne ligning ud?

 

6 - 3x = 28 - 14x

 

 

 

Alle mellemregninger skal med (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2011 af NejTilSvampe

læg 14x - 6  til på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2011 af thenyouretoastmate (Slettet)

6 - 3x = 28 - 14x

-3x + 14x = 28-6

11x = 22

x = 22/11

x = 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2011 af thenyouretoastmate (Slettet)

eller 

6 - 3x = 28 - 14x

6 - 28 = -14x + 3x

-22 = -11x

-22/-11 = x

2 = x

 

Eller 

6 - 3x = 28 - 14x

-3x = 28-14x-6

-3x = 22-14x

-3x + 14x = 22

-11x = -22

x = -22/-11

x = 2

Det giver alt sammen det samme :D


Skriv et svar til: Ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.