Matematik

Hvilken procent udgør den samlede renteudgift

07. november 2011 af dromet (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Lånebeløb kr. 80.000

Mdl. ydelse før skat over 10 år kr. 1.328

A: Hvor meget er der i alt betalt i rente, når lånet er tilbagebetalt?

B: Hvor mange procent udgør den samlede renteudgift af det lånte beløb?

 

Jeg søger udregning...

 

TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2011 af peter lind

Er ydelsen pr dag, pr måned, per kvartal, per halvår eller noget helt andet ?. Udregn hvor meget der er betalt og træk de 80.000 kr fra


Svar #2
07. november 2011 af dromet (Slettet)

Mdl. = pr. måned.

Min udregning ser således ud: 10 år x 12 måneder x 1.328 kr. pr. måned = 159.360 kr

159.360 - 80.000 = 79.360 kr, men hvad er rente procenten??


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2011 af peter lind

100*79360/80.000


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

100 - (79360 / 80000 * 100) = x%


Skriv et svar til: Hvilken procent udgør den samlede renteudgift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.