Matematik

Brøk ligning

07. november 2011 af Mulle15 (Slettet)

3+x/x = 5/-x + 2


Tal nr. 2 er ikke med i nogen brøk, men de andre to er skal det lige siges.

Jeg ved ikke hvordan jeg helt præcis skal regne det ud, da netop 2'eren forvirre mig.

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang ligningen med x.


Svar #2
08. november 2011 af Mulle15 (Slettet)

Kan du ikke uddybe lidt nærmere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så får man, hvis man antager, at ligningen retteligt er (3+x)/x = 5/(-x) + 2 ,

3+x = -5 + 2x

 


Skriv et svar til: Brøk ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.