Matematik

eksponentiel funktion

08. november 2011 af prutprut (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

ved ikke lige hvordan jeg skal gribe denne opgave an?

håber på lidt hjælp :)

Vedhæftet fil: opg.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2011 af PeterValberg

Du fået oplyst at fordoblingskonstanten T2 = 3

hvilket betyder, den tilvækst på x-aksen, der medfører en fordobling af y-værdien

du har fået oplyst at f(0) = 5 og skal bestemme f(3) og f(6)
det "springer i øjnene" at x-værdien netop forøges med 3 hver gang (fordoblingskonstanten)
så mon ikke man hurtig kan konkludere at:

f(3) = 10
f(6) = 20

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. november 2011 af prutprut (Slettet)

Jamen det var egentligt utrolig nemt så..

Mange tak for hjælpen endnu en gang :)


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.