Matematik

Integrere, x^4/3

08. november 2011 af techs (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan integreres x^4/3, jeg har svaret, men jeg forstår ikke hvordan en brøk integreres?

Håber på en forklaring:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man kan benytte den generelle formel

∫ xn dx = xn+1/(n+1) + k , for n ≠ -1 . Her sættes n = (4/3) , så

∫ x4/3 dx = (3/7)·x7/3 + k


Skriv et svar til: Integrere, x^4/3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.