Matematik

1 mat opgave :)

08. november 2011 af nini66 (Slettet)

Hej alle :)

er der en der kan fortælle mig, hvordan man bestemmer forskriften?

Linjen l går gennem punktet (2,7) og (-1, -2) Bestem forskriften, hvordan finder man forskriften?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2011 af WHiP (Slettet)

Det kommer helt an på om det er en lineær, eksponentiel, eller potens' funktionsforskrift du skal finde


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er samme opgave, som du har kørende i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1099594 . Fortsæt i stedet diskussionen i den oprindelige tråd.


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. november 2011 af mathon

Linjen L gennem

(2,7) og (-1, -2)

 

brug to-punktsformlen

                                        L:      (y-y1) / (x-x1) = (y2-y1) / (x2-x1)

 

                                                 (y-7) / (x-2) = (-2-7) / (-1-2)

                                                 (y-7) / (x-2) = 3

                                                 y-7 = 3(x-2)

                                                 y = 3x - 6 + 7

                                         L:     y = 3x + 1


Svar #4
09. november 2011 af nini66 (Slettet)

TAK!


Skriv et svar til: 1 mat opgave :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.