Matematik

Procentregning

10. november 2011 af Line123L (Slettet)

Hej derude. Er der nogle, der vil hjælpe/forklare mig denne opgave.

OPgaven:
Antallet af elever i de almengymnasiele uddannelser faldt fra 24081 i 1991 til 19538 i 2003.
a) Med hvor mange procent faldt antallet af elever i de almengymnasiele uddannelser fra 1991 til 2003?
b) Bergn det gennemsnitlige årlige fald i procent over disse 12 år.

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2011 af Moderatoren

Hvor mange procent er 60 kr. af 300 kr.? 60 kr. : 300 kr. = 0,20 = = 20%

 

Se flere eksempler i din formelsamling. Kan du så ikke regne det ud?


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.