Matematik

Isoler n i fomlen??

11. november 2011 af TheGoldenMuffin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej har fået det her spørgsmål som jeg simpelthen er helt lost i, hjælp? :)

 

Isoler "n" i formlen s=5(n-4)+r.

 

En lille forklaring ville også være rigtig hjrtelig velkommen hvis i har tid til at skrive en :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Træk r fra på begge sider, divider med 5, og læg 4 til på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2011 af PeterValberg

s = 5(n - 4) + r
s - r = 5(n - 4)
(s  -r)/5 = n - 4
(s - r)/5 + 4 = n

altså:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Isoler n i fomlen??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.