Matematik

formelen for h(x) / g(x)?

13. november 2011 af xSL (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej kloge hoveder derude! Jeg er løbet ind i et problem her midt i min matemamatikaflevering der er lige ved at være over tidsfrist, og jeg tækte der var den de rkunne hjælpe mig. 

en pgave der lyder således: 

 

Find f(x), g(x) og h(x) for følgende x-værdier: x = -5  ,   x = 0  ,   x =    og   x = 4

(når a er 2, og b er 3) 

Jeg har ikke den rigtige formel til at regne h(x) .. 

Nogen der ved noget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2011 af peter lind

Det kan kun gøres, hvis man kender funktionerne.


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. november 2011 af PeterValberg

hvad er f(x) og g(x) ?

for h(x) = f(x)/g(x) i.flg. det du skriver og kan bestemmes ud fra de andre forskrifter

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Eller måske er det

f(x) = h(x) / g(x)

hvis overskriften tages til troende. Men alle har ret i, at man skal kende forskrifterne.


Svar #4
13. november 2011 af xSL (Slettet)

Tah for jeres svar, ikke for at lyde forfærelig dum (hvilket jeg no gør) : forskrifter ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

En funktions forskrift et det regneudtryk, der anviser, hvorledes f(x) skal beregnes. For eksempel, ved funktionen f(x) = x2+3 er x2+3 funktionens forskrift.


Skriv et svar til: formelen for h(x) / g(x)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.