Matematik

kan du løse opgaven ? :D

14. november 2011 af Sarah1x (Slettet)

vælg en af formlerne

φ2 = φ + 1
φ3 - φ2 = φ
φ3 - φ2 = φ
(φ - 1) (φ + 1) = φ
(φ - 1)2 = 1 - (φ - 1)
(φ + 1)φ = φ + 1 + φ
1/φ2  = 1 - (φ - 1)

og vis at den valgte formel er korrekt, idet du anvender, at φ er løsningen til andengradsligningen x2 - x - 1 = 0

Hjæææælp.... !!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2011 af Anxyous (Slettet)

Du har allerede fået hjælp i din anden tråd, lad være med at oprette det samme spørgsmål flere gange.


Svar #2
14. november 2011 af Sarah1x (Slettet)

jeg lavede en kæmpe fejl det var derfor, relax dude...


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvis du mener der var fejl i den anden tråd, kunne du jo have korrigeret det der.


Skriv et svar til: kan du løse opgaven ? :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.