Kemi

pH og logaritmen help!!!!

15. november 2011 af 1pari1 (Slettet)

undersøge hvordan pH og logaritmer indgår i kemiske beregninger for syrer og baser.


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. november 2011 af mathon

    du har bl.a.

                            pH = -log([H3O+])

                            pOH = -log([OH- ])

                            pKs = -log(Ks)


Skriv et svar til: pH og logaritmen help!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.