Matematik

matematisk omskrivning

15. november 2011 af truemax1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

betragt udtrykket R(t)=R0*(1+a*t) hvor R(t)  resistansen af en metaltråd til tiden t og R0 og a er konstanter

-omskriv udtrykket til formen y=a*x+b og angiv a og b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang ind i parentesen med R0 . Du mener sikkert, at t er temperaturen og ikke tiden?


Svar #2
16. november 2011 af truemax1 (Slettet)

jeg  har skrevet direkte af fra papiret jeg fik af min lærer så ved ikk om det tid eller temperaturen :S.

jeg har prøvet men det ser ikk helt rigtig ud... kan du vise hvad du mener???


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2011 af mathon

 

                      R = Ro(1+α·t)                       t er Celsiustemoeraturen

                      R = Ro + (Ro·α)·t

                      R = (Ro·α)·t + Ro               
eller
                      y = ax + b
med
                              a = Ro·α   og   b = Ro   samt    y = R    og   x  = t
                  

                     


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2011 af mathon

Celsiustemoeraturen   --->   Celsiustemperaturen


Skriv et svar til: matematisk omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.