Matematik
Hvordan finder jeg brøken? (kort)
02. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
jeg har fået dette resultat i en ligning:
7x = -25
stk: 10x + 12 = -3x - 23
(min lærer sagde, at hvis det ikke blev et helt tal, skulle vi skrive det som et brøk..)
Så kan I hjælpe mig, om hvordan man finder ud af at lave en brøk ud af mit resultat??
Tak,
mvh,
FIE!
7x = -25
stk: 10x + 12 = -3x - 23
(min lærer sagde, at hvis det ikke blev et helt tal, skulle vi skrive det som et brøk..)
Så kan I hjælpe mig, om hvordan man finder ud af at lave en brøk ud af mit resultat??
Tak,
mvh,
FIE!
Svar #1
02. september 2003 af SP anonym (Slettet)
bare glem alt det overstående.. i kan hellere hjælpe med dette:
løsningsmængde til flg ligning:
5x^2 - 2x = 0
tak =)
løsningsmængde til flg ligning:
5x^2 - 2x = 0
tak =)
Skriv et svar til: Hvordan finder jeg brøken? (kort)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
