Matematik

En der kan hjælpe mig med Eksponentiel opgave.

16. november 2011 af LineLine12 (Slettet)

Opgaven hedder : 

Grafen for en eksponentiel udvikling går gennem punkterne A ( -2 ,5/6)  Og B ( 0 , 15/8 )

Angiv en forskrift 

 

Parents er mellem tal er brøkstreg -....

En der kan regne dette opgave ud for mig med mellemregning , så jeg kan se hvordan det gøres .. har prøvet selv men fik fejl af min lære ..

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2011 af peter lind

f(x) = b*ax. Sætter du de givne værdier ind får du 2 ligninger med 2 ubekendte. Dividerer du ligningerne med hinanden går b ud.


Svar #2
16. november 2011 af LineLine12 (Slettet)

jeg har prøvet det , men det er forkert ...

Formlen er : y = b*a×

a= x2 - x1 kvadratrod y2 / y1


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2011 af peter lind

Der skal kun stå rod ikke kvadratrod. Desuden mangler du parenteser omkring (y2/y1) ellers er formlen rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man har

a = x2-x1√(y2/y1) = (y2/y1)1/(x2-x1) = ((15/8) / (5/6))1/(0-(-2)) = (9/4)1/2 = 3/2


Svar #5
16. november 2011 af LineLine12 (Slettet)

Mange tak , men nu er jeg forvirret hvad er x2 og x1 - y2 og y1 


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det er x- og y-koordinaterne for de to opgivne punkter A og B .


Svar #7
16. november 2011 af LineLine12 (Slettet)

Når okay , mange tak 


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

"Når" ?


Skriv et svar til: En der kan hjælpe mig med Eksponentiel opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.