Matematik

Bestemte integrale

21. november 2011 af tulller (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg sidder med noget integraleregning og kan slet ikke få noget til at passe

 

vi skal bestemme dm  (eller a og b som det hedder i integraleregning)

a=17,25

A=F(b)-F(a)

A=-(1/12)+(x^2/2)+(1/12)+(1/2)*17^2

hvordan beregner jeg b?

 

når den regnes i mathcad får jeg nogle meget meget mærkelige tal

Mange tak for dem som evt hjælper mig

  

 

 

 

 


Svar #1
21. november 2011 af tulller (Slettet)

sorry.. min fejl.. det x der står i ligningen er faktisk et b

 

undskyld.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2011 af mette48 (Slettet)

Det vil nok hjælpe, hvis du skriver hele den oprindelige opgavetekst her


Svar #3
23. november 2011 af tulller (Slettet)

beregn værdierne a og b

 

u1(x)=4       Dm 0;0,25

u2(x)=x^-1   Dm  a;0,25

u3(x)=-(1/12)*x+1   Dm  a;  b

u4(x)=kvadratroden af (x-6)  Dm  b;17,25

 

hvordan beregner jeg a og b??


Svar #4
23. november 2011 af tulller (Slettet)

har fået den fornødne hjælp


Skriv et svar til: Bestemte integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.