Matematik

hjælp! ligninger

21. november 2011 af Olebobs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal beregne disse 3 ligninger:

a. x^3 - 4x = 0
b. 4x^3 = 64x
c. 4x^2+12x+13 = -2x^3-3x^2


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2011 af peter lind

a) Sæt x ud foran en parentes og brug nulreglen.

b. Træk 64x over på venstre side og ellers som i a.

c. Brug et CAS værktøj.


Svar #2
21. november 2011 af Olebobs (Slettet)

Tak du :D


Skriv et svar til: hjælp! ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.