Matematik

Hjælp med at løse disse opgaver på graf ?!

22. november 2011 af thuqqish (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej !

'

Jeg mangler denne opgave for at aflevere min matematik rapport.

Men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal ud fra grafen finde frem til resultaterne..

Nogle der kan fortælle mig hvordan jeg løser dem og hvilke formler jeg skal benytte ?!?

 

Grafen er vedhæftet, spørgsmålene er her:

 

a) Hvor meget stiger antallet af ægteskaber om året


b) Hvor meget stiger antallet af ægteskaber i løbet af 4 år

c) Hvor mange ægteskaber vil være i 2010, hvis modellen passer, aflæs og beregn.


d) Hvornår vil antallet af ægteskaber være 2800. Aflæs og beregn.

e) Da befolkningstallet på egnen er 12000 og holder sig konstant, hvor mange ægteskaber vil der være i år 2080. Kommenter resultatet.

Vedhæftet fil: Unavngivet.bmp

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2011 af davidsh (Slettet)

a) 32,56 ægteskaber om året

b) 32,56 * 4 = 130,24

c) y = 32,56 * antal af år til fra starten til 2010 + 2371

d) 32,56x +2371 = 2800 <=> 429 = 32,56x <=> 429 / 32,56 = x <=> x = 13,17567567567

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2011 af davidsh (Slettet)

den sidste må en anden hjælpe med hvis den er et problem, da jeg ikke lige har tid


Svar #3
22. november 2011 af thuqqish (Slettet)

Mange tak for hjælpen..

 

 

En der også kan hjælpe mig med den sidste ?!


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2011 af davidsh (Slettet)

båre indsæt 80 på x plads...


Skriv et svar til: Hjælp med at løse disse opgaver på graf ?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.