Matematik

Isolér Variablen t

22. november 2011 af Ande80 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 3 Isolér variablen t i hver af følgende formler:

 

a) I = Q/t

b) s = 1/2 · a · t2


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2011 af ansigtet (Slettet)

a) I = Q/t -> t*I=Q  -> t=Q/I


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2011 af ansigtet (Slettet)

b) s= 1/2*a*t^2 -> s/(1/2)*a =t^2  -> kvard(s/(1/2)*a)=t


Svar #3
22. november 2011 af Ande80 (Slettet)

Tak :)

Men hvad mener du med kvard? i b


Skriv et svar til: Isolér Variablen t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.