Matematik

Ligninger - HJÆLP !!!

23. november 2011 af Torres365 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hjælp mig lige med dem ligninger ;)

 

?24?^2*6^(-3)*2^(-2)
(8+2b)/2a+(5b-4)/a
(2^4*3^4*x+18)/6^2


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2011 af nielsenHTX

(8+2b)/2a+(5b-4)/a = ganger sidste led med 2/2

(8+2b)/2a+(10b-8)/2a =

12b /6a =

6b/a

 6^2 kan skrives som

6*6 =3*2*2*3 =(3^2)*(2*^2)

(2^4*3^4*x+18)/(3^2)*(2*^2) = prøve selv nu.

 

 


Svar #2
23. november 2011 af Torres365 (Slettet)

tak for det :)

 


Skriv et svar til: Ligninger - HJÆLP !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.