Matematik

Reducere x-(-4)=-4

25. november 2011 af muffler (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er lige gået totalt istå med en opgave hvor jeg skal reducere dette for at komme videre, er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at -(-4) = 4 , og løs så ligningen ved at isolere x .


Svar #2
25. november 2011 af muffler (Slettet)

så x vil være -8?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja.


Svar #4
25. november 2011 af muffler (Slettet)

okay. mange tak!


Skriv et svar til: Reducere x-(-4)=-4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.