Matematik

Kan i hjælpe med en opgave??

28. november 2011 af Nitzsch (Slettet) - Niveau: B-niveau

Betsem |BD| og |AC| i firkant ABCD
|BC| =

|AD| = 7

|CD| = 6 

??

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Formuler hele opgaven. Giv alle oplysninger i opgaven.


Svar #2
28. november 2011 af Nitzsch (Slettet)

|AB| = 5

mere får man ikke at vide ..


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2011 af AskTheAfghan

Scan/upload evt. din opgave (med billede på).


Svar #4
28. november 2011 af Nitzsch (Slettet)

Laved et billede da jeg ikke kunne finde et .. vedhæftet 

Vedhæftet fil:BILLEDE.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2011 af AskTheAfghan

Benyt Pythagoras' læresætning:  a2 + b2 = c2


Svar #6
28. november 2011 af Nitzsch (Slettet)

omg


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. november 2011 af AskTheAfghan

Ja "omg". Kom igang med at lave det.

Hint:    |AB|2 + |AD|2 = |BD|2


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. november 2011 af thenyouretoastmate (Slettet)

Start med at inddele figuren i en firkant og en trekant :) 


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. november 2011 af mette48 (Slettet)

Hvis du ikke har flere oplysninger end du skriver her, kan opgaven ikke løses.

Er der nogle af vinklerne der er rette, ellers duer pythagoras jo heller ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#9

Mette -- det fremgår af figuren i #4, at firkanten er et trapez med AD og BC som de parallelle sider, og at siden AB står vinkelret på de to parallelle sider.


Skriv et svar til: Kan i hjælpe med en opgave??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.