Dansk

Et Brev Hjælp rettes Please.....

28. november 2011 af aishfhf (Slettet)

 

Stavefejl mm. lyder dumt osv.. ;(

 

Det gør mig ondt at ikke have sagt farvel til dig f r jeg tog afsted. Det er nu ca. et års tid siden, jeg ikke har set dig. Jeg er nemlig flyttet hjem til min stores ster (Sopfie) i KBH. (Vi) Nanna og Jeg rejste til K benhavn fordi vi havde nogle familie problemer derhjemme. Min far bor stadig i Gyllev. Jeg håber du har det godt i Gyllev, for vi har det fantastisk her i København. Vi har været på mange ture Eksempel vis, i Tivoli hvor vi prøvede samtlige forlystelser i hele parken. Nanna, Morten, Sofie, og Jeg havde en rigtig dejlig tur, og det er dejligt at være her over hvor man føler sig hjemme. Morten har lovet os at vi skal p en rejse til Grækenland til sommer. Det bliver bare s spændende at komme ned og se de smukke/fantastiske er, og få noget ordentlig græsk mad. Selvom Nanna ikke er meget glad for fremmede mad, og flyveture, har vi alligevel få et lokket hende med der ned. Vi skal rigtig ned og nyde solen og opleve en helt masse anderledes ting ind vi plejer. Morten har ogs sagt at vi skal en tur ud og sejle i en kæmpe stor båd. Den skulle vidst være meget luksuriø st, med både, swimmingpool, og med egne tilhørende vandscootere.
Vi glæder os begge rigtig meget, da vi aldrig nogensinde har oplevet at komme ud og rejse med familien . Så vi ser begge meget frem til den store oplevelse det må være at opleve en anden kultur og et helt andet klima. Nanna er begyndt i skole her over. Hun er lige startet i ottende klasse, og er meget glad for det. Hun har allerede et af skolens højeste gennemsnit i forhold til hendes klasse-trin ``meget flot``, og hun har fået mange nye venner, og veninder. Ved siden af hendes lektier og skolen ridder hun også hun går på en rideskole lidt udenfor København, som hun ogs er meget glad for. Det jeg er igang med, er at jeg er startet på Handelsgymnasiet HHX og har sideløbende job som piccolo i et IT firma. Jeg nyder virkelig tilværelsen her i København. Det har været ligesom at starte på en frisk, starte helt fra bunden. Vi er blevet taget rigtig godt i mod af både Morten og Nanna, de har været som forældre for os, det havde jeg ikke regnet med. Jeg har stadig mine savn efter mor’s død , og det gør sikkert (nok) aldrig væk. og fik lyst til at skrive et brev til dig, bare for du skal vide at vi har det godt og håber vi to snart kan mødes igen på et eller andet tidspunkt.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2011 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Det gøre mig ondt, at ikke have sagt farvel til dig føre jeg tog af sted. Det er nu ca. et år siden, at vi ikke har  set hinanden. Jeg er nemlige flyttede hen hos min store søster som bor i KBH ( Sofie). Nanna og jeg rejste sammen til København, fordi der havde opstod nogle familie probler derhjemme. 


Svar #2
28. november 2011 af aishfhf (Slettet)

Ok Tak kan du ikke også kigge på de andre også??.


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. november 2011 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Jo skal nok :) skal først lige lave min geo opgave, så skal jeg nok ;)


Svar #4
28. november 2011 af aishfhf (Slettet)

Ok helt fint Tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2011 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Min far boede stadig i Gyllev.  Jeg håber, at det går godt med der i Gellev, fordi vi har det godt  her i København. Vi har været på mange ture eksempelvis i tivoli, hvor vi havede prøvet forlystelserne i hele parken. Mine venner og jeg havde en dejlig tur sammen, men det er rart at være hjemme igen, fordi det føles dejligt. Morten har lovet os, at vi skulle på en rejse i Grækenland til sommeren. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. november 2011 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

* med jer der i Gellev...


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. november 2011 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Det kommer til, at være ret spænende. Isære når vi skal komme til, at se smukke seværdighederne i Grækenland og få spiste noget græske mad. Nanna er ikke ret glad for ulandske mad og flyve  ture, så derfor har vi alligevel lokket hende med på turen. Vi skal nyde solen, og opleve en hel masse, nogle  anderledelse ting og sager end det vi plejer. Mortan har også sagte, at vi kommer til tage en tur og sejle i et stort båd. Den skulle vidst være meget luksust med både swimmingpool, og sit eget tilhørende vandscooter. 

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. november 2011 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Vi glædet os begge to rigtige meget, da vi har aldrig nogensinde oplevet at komme ud og rejse med familien. Så vi ser meget frem over til at opleve helt noget unik og noget nyt. Det er det samme som, at opleve en helt andet kulter og klima. Nanna er begyndte at go i skole og hun går i ottende klasse nu. Hun er meget glad for det, fordi hun har allerede et af de højse gennemsnite i skolen. Meget flot synes jeg. Hun har fået sig mange venner, veninder og ud over hendes skol og lektier , går hun også til ridning. Hendes ridnings skole ligger lidt udenfor København og det er hun også rigtig meget glad for. 


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. november 2011 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Det er jeg i gang med nu er, at jeg startede Handelsgymnasium HHX og har et job ved siden af som picolo i et IT firma. Jeg nyder virkelig tilværelsen her i København. For mig har det været ligsom, at starte på noget frisk. Vi er blevet taget godt imod af Morten og Nanna. De har været som en forældre for os, og det havde jeg nemlige ikke regnet med, at de gjort. Jeg har stadig savn efter min mors død. Det går sikkert nok aldrige væk, men håber det kommer til, at gøre med tiden. 

Heraf fik jeg lyst til at skrive et brev til dig, fordi så ved du , at vi har det godt. Håber vi to snart mødes igen på et eller andet tidspunkt. 

 

V.H. Kanrekha :) 


Skriv et svar til: Et Brev Hjælp rettes Please.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.