Matematik

Hjælp!! Renter

28. november 2011 af Julie017 (Slettet)

a) Hvilken årlig rente svarer til en månedlig rente på 5%? 

 

b) Hvilken månedlig rente svare til en årlig rente på 10%? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2011 af nielsenHTX

til a)

(1,05)12= ?

til b)

x12=10% find x


Svar #2
28. november 2011 af Julie017 (Slettet)

Mange tak!! :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Det er ikke helt korrekt.

a) Den årlige rentesats svarende til 5% pr. måned er

ry = ( 1,0512 - 1 ) · 100%

b) Den månedlige rentesats, der svarer til en årlig rente på 10% er

rm = ( 1,101/12 - 1 ) · 100%


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2011 af nielsenHTX

#3

(1,05)12= 1,7958

og renten er så 79,58% var måske ikke klart nok.

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er i hvert fald slet ikke klart, hvad du mente i #1 ved b) . Som det er skrevet, giver det ikke svar på noget, der er relevant for opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. november 2011 af nielsenHTX

#5

ja var igen noget uklart at det var =1.10 jeg mente.


Skriv et svar til: Hjælp!! Renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.