Tysk

Oversættelse (2)

30. november 2011 af matematiklytter (Slettet)

Efter jeg har fået hjælp! Ser dette korrekt ud nu?

1) Hans plan lykkedes. Det var vigtigt for ham, at bibeholde hans frihed / værdighed. Derved så han sit snit til, at provokere de højere magthavere af DDR. = Sein Plan war ein Erfolg. Das war wichtig für ihn, seine Freiheit / Würde zu behalten. Dadurch sah er sein einschnit, de höhere Herrscher der DDR, zu provozieren.  

2) Han kom i fængsel, fordi han var med i Juniopstanden i 1953, sammen med en stor gruppe. = Er kam ins Gefängnis, weil er mit einer große Gruppe in der Juniaufstand 1953, teil nahm.

3) De havde til plan, at flygte til Vest-Berlin via kloaksystemet. = Sie hatten geplant, dass sie durch den Abwasserkanal zur West-Berlin flüchten wollten.

- Matthis lykkedes sin flugt. Carola blev fanget af DDR soldaterne. = Matthis's flucht war ein Erfolg. Carola wurde von der DDR Soldaten gefangen.

4) Han fik tilbud om et flot og stort hus, og han kunne tjene en masse penge. Prestige. Men han reagerer afvisende ved, at trække sig fra professionel svømning. = Er kriegte, zu ein schönes und großes Haus, ein Angebot und er konnte viel geld verdienen. Prestige. Aber er reagiert durch die Weigerung, von der professionellen Schwimmen zurücktreten.

5) Han har indset efter, at han har truffet sit valg, at han er nødsaget til, at flygte til bedre tider. = Er erkennt, nachdem er seine Wahl getroffen hat, dass er dazu gezwungen ist, zu bessere Zeiten zu flüchten.

6) Han vil først have, at hans søster Lotte skal flygte med ham. = Erst möchtet er, dass seine Schwester Lotte mit ihm flüchtet. 

7) Hendes mand Teo vil ikke flygt, og deres datter Ina er for ung. Så efter Lottes mening er det for farligt. = Ihren Mann Teo möchtet nicht flüchten und ihre Tochter Ina ist zu jung. Das heiß, dass nach Lottes Meinnung, ist es zu gefärhlich.

8) Hun overtaler ham til, at komme tilbage efter hende og hendes familie. = Sie überretet ihm, dass er nach ihr und ihre Familie zurück kommt. 

9) Matthis har arrangeret det for ham. = Matthis hat es für ihm arrangiert.


Skriv et svar til: Oversættelse (2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.